Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

Extra lange t-shirts voor iedere soort man!

Lange t-shirts, extra lange t-shirts of t-shirts in normale maten, volgens sommige mannen maakt het geen verschil of ze er trendy uitzien of niet. Volgens die groep, meestal oudere mannen, draag je een t-shirt niet buitenshuis tenzij om op strand te liggen of te gaan sporten. Voor jongere mannen zijn t-shirts dan weer hét dagelijkse kledingstuk dat bij uitstek perfect geschikt is voor allerlei gelegenheden. Zeker tijdens de zomermaanden is het t-shirt dan ook het meest gedragen kledingstuk voor jongere mannen. Maar wat nu als je een lange of zelfs een heel erg lange man bent? Kun je dan ook stijlvol een extra lang t-shirt dragen?Waar moet je zoal op letten bij het maken van een keuze uit extra lange t-shirts?

man-die-lang-is-t-shirt

Sommige mannen staan nu eenmaal beter met extra lange t-shirts

Wie modewebsites raadpleegt komt vaak dezelfde tip tegen. Mannen zouden hun kledij best zo strak mogelijk kopen, zo luidt het advies, want anders zien ze er niet scherp uit. Het is natuurlijk waar dat te ruime kledij een beetje een sjofele indruk kan maken, maar geldt dat ook voor t-shirts? Het lijkt erop dat mannen met dit specifieke kledingstuk toch iets meer ruimte hebben. Zo bewijzen ook een aantal trendy designers die recent kozen voor het uitbrengen van extra lange t-shirts. Deze modieuze t-shirts zitten minder strak rond het lichaam, maar kunnen toch volledig in stijl worden gedragen.

Daarmee hebben we niet gezegd, dat je dus elk goedkoop t-shirt dat twee maten te groot is probleemloos kan dragen. Wil je extra lange t-shirts dragen dan is het misschien wel nog belangrijker een passend en mooi ontworpen model te kiezen. Zo vermijd je een overdreven vrijetijdslook en kan je je t-shirt zonder enige schaamte ook buitenshuis dragen. ShirtsofCotton biedt bijvoorbeeld een aantal modellen extra lange t-shirts aan die speciaal ontworpen werden voor de lange en slanke man.

Een mooi ontwerp is erg belangrijk voor extra lange t-shirts

Vaak proberen fabrikanten van designer shirts hun klanten te helpen bij het maken van de juiste keuze. Daarom vermelden ze op de etiketten niet enkel de maat, maar geven ze ook een extra aanduiding mee als ‘designed for tall men’ of ‘extra long’. Op die manier weet je als klant dat je geen t-shirt koopt dat enkel een paar maten groter is, maar wel een exemplaar dat speciaal werd ontworpen om een strakke indruk te maken op echt lange mannen.

Kies de juiste combinatie van schoenen en broek bij je t-shirt

Dragers van lange t-shirts zijn meestal groter dan gemiddeld en daar is, zeker als man, niets mis mee. Toch wil je je eigen lichaamslengte wellicht niet teveel benadrukken, en dus kies je naast een extra lang t-shirt liever geen kledingstukken die nog groter doen lijken. Wil je er te jaren ’90 bijlopen dan is een baggy broek waarschijnlijk geen goed idee. Een paar oldschool sportschoenen kan echter wel zonder problemen, het past zelfs goed bij de atletische look van lange t-shirts. Een ruime selectie mooie extra lange t-shirts met eigentijds design vind je uiteraard bij ShirtsofCotton.

ronde-hals-v-hals-extra-vhals-mega-vhals

Meer: Poloshirts