Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

Website leasen

Website leasen

 

Ben je op zoek bent naar goede een partij voor website leasen? Dan heb je hem gevonden.Wij van een website huren maken al jaren goed vindbare websites voor ondernemers, en hebben vanuit de behoeften vanuit de markt website leasen aan het product assortiment toegevoegd.


Website leasen: hoe werkt dat?

Je betaalt eenmalig een laag startbedrag van €99,-, en daarnaast betaal je €14,95 per maand voor je website inclusief hosting. Wanneer je ook een logo en visitekaartjes nodig hebt voor bij je website, dan kun je voor het PRO pakket kiezen, want daar zit logo en visitekaartjes ontwerp bij inbegrepen. Email kunnen we doorsturen naar Google, zodat je zeker weet dat je mail goed blijft funtioneren, en niet als spam wordt aangezien.

 

Goede vindbaarheid in zoekmachines

Wij maken websites altijd zoekmachine vriendelijk. Wil je nog beter gevonden worden op bepaalde termen? Dan kun je een van onze SEO pakketten nemen. Het SEO start pakket is ideaal voor nieuwe websites, en zorgt voor een goede opnamen binnen meerdere zoekmaschines. Daarnaast word er een begin gemaakt van een goed linkprofiel, onontbeerlijk als het gaat om goede vindbaarheid. We doen uiteraard eerst een zoekwoord onderzoek, om te staven of de gewenste term wel iets zal gaan opleveren, en welke term we het beste kunnen gebruiken.

 

Mobiel vriendelijk: klaar voor de toekomst

Om aan de richtlijnen van Google te voldoen, maken we al vanaf het begin websites mobiel vriendelijk. Sinds 21 april is dit extra belangrijk, omdat Google vanaf deze datum websites minder hoog laat scoren wanneer deze niet mobile ready zijn.