Klik Klak klaar.com

March 28th, 2013

Wanneer sprake is van werknemers die langdurig arbeidsongeschikt zijn

Dochterpagina`s, by admin.

De salarisadministratie is een bezigheid die veel nauwkeurigheid vraagt. Wanneer u zelf liever bezig bent met andere zaken, of wanneer salarisadministratie niet echt uw sterkste kant is, dan doet u er goed aan om deze aan Actium toe te vertrouwen. U bent misschien veel liever met uw handen bezig, dan met uw hoofd.

Een goede administratie is de basis van uw bedrijf. Actium administratie en Belastingen wilt u daar graag mee helpen. Vooral salarisadministratie vraagt om de juiste kennis over de regel en wetgeving. Actium is expert in salarisadministratie. Het is voor u mogelijk om de salarisadministratie aan ons over te dragen vanaf 1 tot 500 medewerkers.

Salarisadministratie uitbesteed prima idee

Wanneer sprake is van werknemers die langdurig arbeidsongeschikt zijn, hebt u het recht om na een jaar de loonbetaling terug te brengen naar 70% van het eigenlijke salaris. Daarnaast heeft langdurig ziekteverlof invloed op de uitkering van reiskostenvergoeding, gebruik van een eventuele leaseauto en toekenning van vrije dagen. Actium ziet het signaleren van deze zaken als onlosmakelijk onderdeel van uw salarisadministratie.

Actium Administratie & Belastingen is een administratiekantoor, gevestigd in de omgeving van de randstad, en kan u helpen uw financiele administratie en salarisadministratie op een rijtje te krijgen. Als u uw salarisadministratie laat doen door ons heeft u hier zelf geen omkijken meer naar, en u weet zeker dat het foutloos en goed gebeurt.

Professionele begeleiding

Is uw bedrijf gegroeid en wilt u graag personeel aan nemen? Bij Actium zijn we bekend met alle regels met betrekking tot de salarisadministratie en we kunnen u hierbij op gang helpen. Maar we kunnen ook vanaf het begin alles voor uw salarisadministratie verwerken zodat u hier nooit zorgen over hoeft te hebben.

Natuurlijk kunnen de medewerkers van Actium u ook prima telefonisch te woord staan, inzake uw vragen met betrekking tot de salarisadministratie. Niet alleen wanneer u zich orienteert of u de salarisadministratie door Actium wilt laten verzorgen, ook als u dat al jarenlang doet. U blijft namelijk altijd een belangrijke klant. En de klant is altijd koning!

Vraag vandaag nog een prijsopgaaf aan via onze site betreffende salarisadministratie.
Website: http://www.actium.nl/

Wanneer sprake is van werknemers die langdurig arbeidsongeschikt zijn is geplaatst door Henk via IP adres: 82.75.147.122.

Back Top

Comments are closed.