Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

Waar een wil is, is een weg

Het spreekt misschien niet zo aan, om eerst te moeten leren, voordat je auto mag rijden. Maar het is nou eenmaal niet anders. En bij de Theorieshop maken ze het wel zo leuk, met animaties waarbij je zelf verkeerssituaties en gevaarherkenning kunt oefenen. Zo weet je precies wanneer je het beste het gas los kunt laten, remmen of niks doen. Je stampt je hoofd vol met verkeersregels, verkeerstekens, markeringen, wegcondities, weersomstandigheden en veiligheid. Samen vormt dit een optimale basis voor jouw automobiliteit. Zodra je de basis weet, wordt autorijden als fietsen, het gaat vanzelf.

 

Waar een weg is, is een auto

Zie je het al helemaal voor je, lekker cruisen door weidse landschappen in je eigen auto? Bereid je 100% voor op je examen met het auto theorieboek van Theorieshop. Dit boek is niet alleen samengesteld volgens de 25 CBR examen categorieën, maar ook nog eens ingedeeld naar de officiële CBR hoofdstukken. Je kunt auto theorie-examens oefenen met de bijgeleverde online trainingen. Je krijgt het boek schriftelijk, maar ook online. Zo kun je leren en oefenen waar je maar wilt!

 

Nog een voordeel van het auto theorieboek bestellen bij Theorieshop: ze leveren alleen de officiële leermiddelen en deze zijn gegarandeerd de nieuwste edities. De lespakketten worden door de meeste rijscholen in Nederland gebruikt.   

 

De weg op door online te leren

Bij de Theorieshop kun je ook een online lespakket bestellen, iTheorie. Dit pakket bestaat uit het lesboek, 50 theorie-examens, 100 geanimeerde lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor het examen. Hoe verder je komt in de opleiding, hoe meer theorie-examens worden geopend. Zo leer je eerst wat je moet weten, voordat je erop wordt getest. Zakken voor je examen wordt bijna onmogelijk! Ook fijn: iTheorie is geschikt voor mensen met dyslexie. Bestel je auto theorieboek of online lespakket bij Theorieshop.