Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

Visitekaartje en verpakking in één!

Als bedrijf wil je graag serieus genomen worden en naam maken. Daarom moet je jezelf op allerlei manieren in de kijker spelen. De verpakkingen van je verzendingen spelen hierbij ook een grote rol. Natuurlijk kun je hier een sticker op plakken waarop ook je bedrijfslogo te zien is. Maar wat nou als de stijl en uitstraling van je bedrijf op het gehele pakket te zien kunnen zijn?

Door op deze manier reclame te maken voor je onderneming, weten klanten direct met wie ze te maken hebben als ze een pakket van je ontvangen. Zo zullen ze jou beter onthouden en vaker aan je denken als ze iets willen bestellen! Bovendien, een beetje stijl is nooit weg, toch? Dat dachten wij nou ook. Door je herkenbaarheid te vergroten, zorg je voor telkens terugkerende klanten en help je je bedrijf te groeien tot ongekende hoogte. Zorg daarom voor een perfecte huisstijl op je verpakkingsmateriaal!

Bedrukte dozen, tape en nog veel meer

Natuurlijk bestaat een verpakking uit materiaal dat je na gebruik meestal wegwerpt. Maar zodra het ontvangen wordt is het een uiterst cruciaal omhulsel. Daarom laat je je op maat gemaakte doos bedrukken bij Bonsema Verpakking. Dit professionele bedrijf uit Groningen kent al meer dan 100 jaar als geen ander het belang van hoge kwaliteit dozen en enveloppen om verzendingen zorgvuldig mee te versturen. En als verzenden en reclame maken samen kunnen gaan is dat toch geweldig mooi meegenomen?

Bonsema Verpakking verzendt haar stevige en betrouwbare materialen, waaronder enveloppen, dozen en tape door heel Nederland. En hiermee kunnen je onderneming en jij pakketten verzenden over de hele wereld!

Stuur je ontwerp naar Bonsema Verpakking en maak de prachtige verzenddozen en enveloppen die jij voor ogen hebt werkelijkheid! Kies voor alleen jouw bedrijfskleuren, logo, of zelfs een design dat de gehele verpakking omvat. De experts van Bonsema Verpakking leveren al jouw wensen op maat!