Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

Verbouwen of verhuizen?

Als je al aardig wat jaren in een huis woont, kun je ineens gaan twijfelen of je nog wel tevreden bent. Eigenlijk ben je toe aan verandering, maar wat kun je dan het beste doen? Verbouwen of verhuizen? Blijkbaar zijn er veel mensen die nadenken over deze kwestie, want sinds kort is er zelfs een programma over op tv. In dit programma wil vaak één van de twee verhuizen en de ander wil blijven. Ze gaan dan een tijdje ‘proefwonen’ in een ander huis en ondertussen wordt hun eigen huis verbouwd door de mensen van het programma. Als ze weer terug komen en de veranderingen hebben gezien, kunnen ze kiezen wat ze willen, in het verbouwde huis blijven wonen of toch maar gaan verhuizen. Ik vind het een leuk programma om te kijken en het is me opgevallen dat bijna alle stellen uiteindelijk na de verbouwing in hun eigen huis blijven wonen. Zo zie je maar dat veel problemen vaak opgelost kunnen worden door aanpassingen in je huis en hoef je niet meteen te verhuizen.

 

Mocht je ook met deze vraag rondlopen en wil je graag iets anders met je huis? Kijk dan eerst naar de mogelijkheden waarbij je niet hoeft te verhuizen. In dit artikel geef ik een leuk idee dat je kunt toepassen op je huis, waardoor het voelt alsof je een ander huis hebt.

 

Muren zijn heel bepalend voor de sfeer en de uitstraling van een huis. Kies je voor strakke witte muren? Ga je voor een kleurtje? Of misschien wel een behang met een patroon er op? Welke combinaties van kleuren maak je bij elkaar? Dat zijn zo eens wat dingen waar je over na kunt denken. Wat veel mensen vergeten is dat je ook iets uniekers kunt doen, namelijk een houten wand maken. Houten wandbekleding is heel hip en het geeft een unieke uitstraling aan je kamer!