Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

UGG Boots Outlet

UGG Boots Outlet ! De goedkoopste collectie UGGBOOTS online.

ugg logo 1Uggs-australie.nl is de online winkel van Nederland voor UGGBOOTS schoenen, laarzen, slippers en tassen. Onze slogan “de goedkoopste collectie Uggsboots online” is geen doel op zich, maar komt voort uit het ideaal om een totaalbeeld van alle Uggs schoenen te presenteren.

De webshop van uggs-australie is zo ingericht dat u gelijk een mode gevoel krijgt bij het openen van de website. De website geeft een professionele indruk en is erg overzichtelijk. Het is gemakkelijk om te winkelen op uggs-australie.nl de bestelling is in een geheel eigen zoekmenu binnen een paar clicks geplaatst en u bent er van verzekerd dat uw bestelling in goede handen is. Als dat nog geen geruststellend gevoel geeft, heeft u ook nog eens erg veel keuze dankzij een breed en diep Uggboots assortiment. Meer dan 250 Uggboots producten dames-, heren- en kinderschoenen komen samen op één plaats op de website. Tevens is er ook keuze uit vele accessoires en onderhoudsproducten. Zo kunt u bijna altijd vinden wat u zoekt!

Als uw bestelling eenmaal geplaatst is worden de UGGBOOTS binnen enkele dagen gratis thuisgestuurd. Mocht de bestelling tegenvallen, dan kunt u binnen 14 dagen het pakket weer gratis terugsturen, door uw retour in de per email aan te melden en te versturen met de retoursticker. Als de retourzending bij ons ontvangen is, staat het geld binnen enkele dagen terug op uw rekening. Onze uggs-australie.nl klantenservice staat iedere dag klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zij helpen met het oplossen van problemen en kunnen eventuele vragen direct beantwoorden. Naast Nederland hebben we ook klanten in België en zijn we in 2010 begonnen met een webshop in Duitsland.

Dat is nu de kwaliteit en service van Uggs-australie.nl

Namens uggs-australie.nl teams en directie willen we – nu en straks – u en jou steeds weer centraal stellen in de bedrijfsvoering.

UGGBoots Outlet ! De goedkoopste collectie UGGBOOTS online.

Ga naar de website: UGGBOOTS