Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

Tuinmeubelen

Specialist in tuinmeubelen

Op zoek naar goedkope tuinmeubelen? Zoek dan niet verder. Wij hebben tuinmeubelen van de beste merken tegen de laagste prijzen. Goede kwaliteit hoeft helemaal niet duur te zijn. Je kunt prima languit liggen op een tuinstoel zonder op zwart zaad te zitten.
Wij kunnen goedkope tuinmeubelen aanbieden door deals met de fabrikanten. We kopen alles groot in, zodat we jou een scherpe aanbieding kunnen doen. En vind je dezelfde tuinmeubelen elders toch goedkoper, dan passen wij de prijs aan en krijg je het verschil gewoon terug. Bij ons is een miskoop op die manier onmogelijk.
Bovendien krijg je op al onze producten drie jaar garantie. Dus mocht er iets stuk gaan, dan betalen wij de kosten voor reparatie. In het geval van onherstelbare schade kom je in aanmerking voor een nieuw exemplaar. Goedkope tuinmeubelen zijn bij ons geen duurkoop, maar een duurzame investering in een gezellige tuin. Daar kun je nog jaren plezier van hebben, dus waar wacht je nog op?

Tuinmeubelen bestellen kan bij ons heel eenvoudig in de webshop. Lekker makkelijk en ook heel overzichtelijk. Je ziet direct welke goedkope tuinmeubelen nog voordeliger zijn door speciale acties. Profiteer daarvan en je bent nog goedkoper uit dan normaal. En ondanks die kortingen heb je recht op al de gebruikelijke service en garantieregelingen.
Want wij verkopen niet alleen goedkope tuinmeubelen, we bezorgen ze ook nog eens bij u thuis. Net als bij de tuinmeubelen zelf, geldt hier een scherp tarief. De bezorgkosten hangen natuurlijk samen met de omvang en het totale gewicht van de bestelling. In de meeste gevallen is onze eigen bestelbus toereikend en hoeven wij geen hoge kosten te rekenen. In andere gevallen maken wij gebruik van de diensten van betrouwbare koeriers. Dit is iets duurder, maar zorgt er wel voor dat de tuinmeubelen verzekerd zijn in het geval er onderweg iets gebeurt.

Het is ook mogelijk om je nieuwe aankoop zelf af te halen. We zijn op alle werkdagen open tot 17:00u. In het weekend ben je zelfs tot 20:00u welkom om onze goedkope tuinmeubelen op te halen. Een bezoekje aan onze winkel is sowieso een aanrader voor mensen die niet zo snel tuinmeubelen via het web willen kopen. Dan kun je toch even alles met je eigen handen aanraken. Door alles in persoon te bezichtigen kun je jezelf helemaal ervan overtuigen dat goedkope tuinmeubelen best van goede kwaliteit kunnen zijn. We helpen je graag.

Website: http://www.tuinmeubelstore.nl

Tuinmeubelen is geplaatst door Thomas via IP adres: 46.226.57.126.