Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

Tandarts Den Haag

U zoekt een tandarts in Den Haag? 

U bent van harte welkom bij Tandartsenpraktijk Hollands Spoor te Den Haag! Al meer dan 25 jaar voeren wij ons vak als tandarts uit.

Iedere tandarts heeft zijn eigen specialisme binnen de praktijk, zodat u bij ons 'alles onder één dak' vindt.

Naast algemene tandheelkunde, kunt u bij ons terecht voor esthetische tandheelkunde, implantologie, parodontologie en endodontologie.

 

Patiënten hebben binnen de praktijk hun eigen tandarts, maar u kunt indien nodig een afspraak krijgen bij een collega wanneer u bijvoorbeeld een implantaat nodig heeft. Ook het contact tussen de tandartsen en de mondhygiënisten is erg intensief zodat u een complete behandeling krijgt.

Wij proberen uw bezoek aan de tandarts zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo mogelijk combineren wij een afspraak bij de mondhygiënist met de controle bij de tandarts zodat u niet twee keer hoeft te komen. Tevens bevindt zich in ons gezondheidscentrum een tandtechnisch laboratorium waardoor een snelle en goede communicatie tussen tandarts en tandtechnieker mogelijk is. Naast een stukje service komt dit de kwaliteit van bijvoorbeeld een kroon of tandprothese ten goede.

Meer informatie over de diverse behandelingen?  www.tandartsenpraktijk-denhaag.nl