Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

Stropdassen dragen

Ik ken persoonlijk maar erg weinig mannen die voor hun plezier stropdassen dragen. Voor hun werk wordt het meestal van hen verwacht dat ze deze dragen in combinatie met een mooi pak, maar in hun vrije tijd doen ze ze eigenlijk nooit om. Maar ook al is het niet echt een vrije kledingkeuze, ze willen er natuurlijk nog wel steeds leuk uitzien en zich door middel van hun kleding onderscheiden. Dit is erg lastig als iedereen dezelfde basiskleding heeft. Gelukkig kunnen stropdassen toch zorgen voor een zeer persoonlijke tint aan de kleding.

Effen gekleurde stropdassen

Het klinkt misschien vreemd, maar ook met effen gekleurde stropdassen kunt u zich zeer goed onderscheiden van anderen. Bij stropdassen.nl kunt u namelijk kiezen uit heel veel verschillende effen exemplaren. Zo hebt u de keuze uit brede of smalle dassen en 7 fold of extra lange modellen. Ook zijn er verschillende materialen waaruit u kunt kiezen, namelijk satijn, zijde of wol. Tot slot bepaalt de kleur natuurlijk voor een groot deel de uitstraling. Bij stropdassen.nl kunt u kiezen uit alle denkbare kleuren in zeer veel verschillende tinten. Naar wat voor stropdassen in een effen kleur u ook zoekt, u vindt het bij hen zeker.

Snelle levering

Goede service hebben ze bij stropdassen.nl hoog in het vaandel staan. Een van hun belangrijkste speerpunten op dit gebied is een snelle levering. In bijna alle gevallen wordt uw bestelling nog de volgende dag bezorgd, mits u de stropdassen voor vijf uur ‘s middags besteld heeft. Alle leveringen boven de vijfendertig euro worden gratis bezorgd, daar onder betaald u slechts een klein bedrag. Bestellen kan eenvoudig via de website en mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd telefonisch of via de mail contact opnemen met de klantenservice. Voor stropdassen gaat u in het vervolg naar stropdassen.nl.
Website: http://stropdassen.nl/

Stropdassen dragen is geplaatst door henk via IP adres: 82.75.147.122.