Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

Rijschool Haarlem

Rijschool HaarlemRijschool Haarlem

De meest succesvolle rijschool in Haarlem is Autorijschool Jansen. Dat kunnen wij gerust zeggen dankzij dertig jaar aan ervaring en een succesformule in het autorijlessen. Wij zien dit terug in de tevreden kandidaten en het hoge slagingspercentage. Onze werkwijze bestaat vooral uit rust, geduld en vertrouwen. Op deze manier wordt iedere kandidaat op een veilige en vertrouwde manier klaargestoomd voor een succesvol examen.

Een BOVAG rijschool in Haarlem

Een BOVAG rijschool in Haarlem staat voor een bepaalde garantie. Autorijschool Jansen is al jaren bij BOVAG aangesloten om die garantie te waarborgen voor alle kandidaten. Op deze manier ben je altijd verzekerd van deskundige instructeurs, een goed onderhouden auto, duidelijk inzicht in je vorderingen en een aantrekkelijke lesovereenkomst. Een goede rijschool met de meeste kans op slagen in Haarlem is dus Autorijschool Jansen. Wij garanderen de kwaliteit en ervaring die nodig is om te lessen op een verantwoorde manier in een grote stad. Wel zo prettig als je voor het eerst gaat deelnemen aan het verkeer.

Jouw rijschool in Haarlem


Neem gerust contact op voor een proefrijles met Autorijschool Jansen, de rijschool van Haarlem. Of vraag een vrijblijvend gesprek aan met één van onze medewerkers. Wij helpen je graag op een verantwoorde manier deel te nemen aan het verkeer.

Bezoek de website voor meer informatie : Rijschool Haarlem