Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

Radiatoren om warm van te worden

Warmte en comfort gaan hand in hand. Daarom is de keuze van een goede radiator ook erg belangrijk. Warmteafgifte kan namelijk op verschillende manieren plaatsvinden. Vanuit een wandelement, vanuit de vloer of via convectiewarmte, die naar het plafond stijgt en langzaam neerdaalt als deze afkoelt.

Gelukkig heeft u bij Bengshop een zeer ruime keuze uit de beste radiatoren van de grootste merken! Hierbij kunt u denken aan Frico, Faber, Schultze en DRU. Ook voor boilers en ketels bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u de verwarming graag laten installeren? Geen probleem! Voor u het weet bent u aan het genieten van een heerlijk warme woning.

Radson radiatoren

Wat de locatie ook maar is waar u een radiator wilt installeren, Radson weet raad! Meet een zeer uitgebreid aanbod aan diverse soorten verwarmingselementen kunt u eenvoudig een keuze maken die het beste past bij uw situatie. Dat geldt behalve voor capaciteit ook voor de esthetiek; de ene verwarming past nou eenmaal beter in een badkamer, terwijl een woonkamer toch echt een ander exemplaar behoeft.

Tussen de Radson Radiatoren bevinden zich zelfs varianten die verticaal zijn of in uw plinten verwerkt worden! Zo kunt u zelf kiezen waar en hoe uw woning aangenaam verwarmd wordt. Ook voor in de badkamer hebben wij de ideale verwarming. Deze bestaat uit een handdoekenrek, zodat hieraan bevestigde handdoeken en kledingstukken in een mum van tijd weer droog zijn!

Zowel voor opzichtige als verborgen typen verwarming kiest u zeker voor de Radson radiatoren van Bengshop.