Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

Goedkoop naar het buitenland

Reizen hoeft tegenwoordig niet meer duur te zijn. Er zijn veel manieren om naar het buitenland te gaan, zonder dat je teveel geld hoeft neer te leggen. Een bus vakantie is bijvoorbeeld de perfecte oplossing voor een goedkoop en kort reisjes met de familie. Er worden steeds meer goedkope stedentrips aangeboden, waar een bus je naar een eindbestemming brengt waarna je daarna een paar dagen in de stad kan doorbrengen. Parijs, Antwerpen en Brussel zijn de populairste bestemmingen onder busreizen. Je wordt bij een opstapplaats opgehaald en daarna weer thuisgebracht. Vanaf 15 euro per persoon kan je al een busreis naar Parijs boeken, ter vergelijking met een vliegticket van 100 euro, scheelt dat veel geld. De rit vanuit Amsterdam kan tussen de 7 tot 9 uur duren dus je bent wel een tijd onderweg. Voor een busreis met kinderen is dit misschien minder. 

 

Een ander manier om zo goedkoop mogelijk tickets te bemachtigen is een vakantie vergelijker bekijken. Vooral wanneer je al een vakantiebestemming voor ogen hebt, is dit heel handig en makkelijk te gebruiken. Vergelijk je bestemming bij een vakantievergelijker en kies de beste en goedkoopste optie. Zelf bij al die vakantie organisaties een hotel of appartement zoeken en ook nog eens de goedkoopste vinden, kan veel tijd in beslag nemen. Daarnaast zijn Last Minute tickets vaak ook voordeliger dan vroeg boek tickets, maatschappijen bieden een vroeg boekkorting aan om mensen te trekken maar vaak zit er niet veel korting aan vast. Bij een Last Minute ticket willen de maatschappijen de stoelen vullen en bieden zij daarom goedkope tickets aan om de mensen te triggeren 

Een vakantie is gewoon nodig in het drukke leven van tegenwoordig. Gun jezelf wat rust, ook al is het maar voor een aantal dagen. Er hangen geen nadelen aan een zonnige vakantie liggend op het strand.