Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

Onderhoud aan tweedehands auto

Ben je van plan een tweedehands auto te gaan kopen? Doe dat dan bij Bynco! Waarom? Bynco verkoopt zeer goede tweedehands auto’s die voordat ze in de webshop aangeboden worden APK gekeurd zijn. Daarnaast is de jaarbeurt, de grote onderhoudsbeurt ook gedaan. Zo koop je een tweede hands auto die rijklaar is en waar weinig tot geen onverwachte mankementen aan kunnen ontstaan. Daarnaast krijg je de auto 14 dagen op proef dus mocht je toch niet tevreden zijn kun je de auto weer inleveren en krijg je jouw geld terug. Uiteraard komt ook dan de jaarbeurt ieder jaar weer terug wil je jouw tweedehands auto goed onderhouden. Het is verstandig om per automerk de volgende punten in acht te nemen voordat je hem voor onderhoud wegbrengt.

Volvo jaarbeurt

Je kunt voor je auto met een Volvo merk terecht voor een jaarbeurt bij een Volvo technisch specialist. Deze weet precies waar hij bij dit type auto op moet letten en hoe alle onderdelen op elkaar inspelen. Bij een doorsnee jaarbeurt kun je verwachten dat er een controle wordt uitgevoerd op onder andere motorlekkage, stuurinrichting, wielophanging, remblokken en -schijven, banden, verlichting, uitlaatsystemen en vloeistoffen en olieverversing. Ook zullen mogelijk enkele onderdelen worden vervangen, zolang deze in het pakket zijn inbegrepen. Daarnaast kun je rekenen op een jaar gratis 24/7 Volvo Assistance, inclusief dekking voor ondersteuning die wordt geboden in Europa. Met een exclusieve Volvo Card krijgt je nog aanvullende aanbiedingen.

 

Peugeot jaarbeurt

Ook als je een Peugeot rijdt, kun je een jaarbeurt aanvragen die specifiek is afgestemd op de constructie van jouw merkauto. Hiermee houdt je de auto in optimale conditie. Het Peugeot-onderhoudssysteem is opgebouwd uit twee elementen, namelijk de jaarlijkse onderhoudsbeurt en daarbij gelijk het periodiek vervangen van onderdelen die niet meer naar behoren werken. Zo ben je verzekert van de beste zorg van je Peugeot merkauto.

 

Opel jaarbeurt

Ook voor jouw Opel auto geldt dat onderhoud voorkomt dat je onverwachts voor groter uitgaven komt te staan. Door de Opel auto in ieder geval één keer per jaar grondig te laten nakijken, kun je er zeker van zijn dat je op je auto kunt vertrouwen. Door hier jaarlijks een terugkerend feit van te maken, is altijd duidelijk hoe de auto er voor staat. Voor inzicht in prijzen van verschillende onderhoudsbeurt voor je Opel automerk, kun je op de site van Opel kijken.

Kleine investering, groot voordeel

Ook voor vele andere automerken kun je bij de gespecialiseerde dealer of garage terecht voor een jaarbeurt. Ongeacht welke auto je rijdt, je hebt zo altijd de mogelijkheid om met aantrekkelijke aanbiedingen je auto volledig na te laten kijken. Mankementen kunnen zo snel worden opgemerkt en verholpen. Laat je informeren naar de mogelijkheden en je zult vanzelf de voordelen ontdekken die een jaarbeurt je kan bieden. Uiteraard zal je veel onderdelen zelf kunnen controleren en onderhouden en dit is ook zeker een pluspunt. Zo bevorder je het behoud van je auto en zal je tijdens de controle van de jaarbeurt minder snel tegen verrassingen aanlopen. De jaarbeurt vergroot daarbij je gevoel van veiligheid en zekerheid op de weg. Voor relatief een kleine investering ben je zo verzekerd van goede begeleiding en gedegen onderhoud van je tweedehands auto.