Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

Normale Nagellak of Gel Nagellak: wat is een beter product?

Of je je nu verkleed voor een feest of een sociale bijeenkomst, je kunt je nagels altijd lakken met een nagellak. Sinds lange tijd is er altijd een verschil geweest tussen gel nagellak en normale nagellak. Hoewel beide lakken u helpen om uw nagels een presentabel uiterlijk te geven, verschilt de nagellak qua samenstelling en manier van gebruik.

 

 

Samenstelling van nagellak en gellak

 

Bekend als nail polish is gewone nagellak niets anders dan een gekleurde vloeistof die een beetje dik is. Wat de samenstelling betreft, bestaan ​​deze uit nitrocellulose opgelost in oplosmiddelen zoals ethylacetaat of butylacetaat. Daarnaast omvat de lak zilverhalogeniden, oplosmiddelen, harsen, weekmakers en kleurpigmenten. Aan de andere kant bestaat gel nagellak uit een basisgel die dikker is. Het is een halfvaste colloïdale suspensie waarin de vaste stof in de vloeistof wordt gemengd. Zodra een laag is aangebracht met een borstel, wordt de gel gedroogd of uitgehard onder een UV of LED lamp.

 

Het doel

 

Als je gewoon je nagels mooi wilt maken zoals je wilt, dan is het de moeite waard om te investeren in een gewone nagellak. Maar gel polish voegt meer waarde toe, niet alleen kleur, maar ook glans en glans aan je nagels. Bovendien kun je altijd anders denken in het geval je vingers met nail arts wilt versieren. Als je een winkel bezoekt, is een gellak set behoorlijk duur in vergelijking met een gewone nagellak.

 

Gebruik van nagellak en gel nagellak

 

Met een gewone nagellak is het niet nodig om meerdere lagen aan te brengen. De lak droogt onmiddellijk op zodra deze wordt blootgesteld aan lucht of wanneer de nagels onder een waaier worden gehouden. Maar, wanneer u een gel nagellak probeert, moet u eerst een dunne laag aanbrengen en vervolgens drogen onder ultraviolet licht. Na enige tijd, als de nagellak inzakt, moet je nog een laag aanbrengen en het droogproces herhalen. Dit moet worden gedaan om de consistentie te behouden en de lak te beschermen tegen stofdeeltjes in de lucht. Terwijl normalle nagellak 20 minuten kan drogen, duurt de droogtijd voor een nagellak op gel basis ongeveer 1 minuut.

 

Verwijdering van de lakken

 

In vergelijking met gewone nagellak, moet u mogelijk meer moeite doen om gel nagellak te verwijderen. Als je je nagels 15 minuten hebt geweekt in een kleine beker met remover, moet je de nagels omwikkelen met een aluminiumfolie. Daarna moet u de folie voorzichtig optillen en controleren of de nagellak is verwijderd. Aan het einde moet je je nagels wrijven met behulp van een pluisvrije doek. Je zou ook aan de nagelriemen en nagels een paar druppels Cuticle oil nagelriemolie aan te brengen.

 

Voordelen van gel nagellak

 

Regelmatige nagellak voorkomt eigenlijk schilfering en scheuren van nagels. Dit is niet het geval met een gellak, omdat het product nagels beschermt tegen beschadiging. Zodra de gellak 2 of 3 weken blijft zitten, beginnen de nagels natuurlijk te groeien. Zelfs als ze worden afgebroken, zou de nagel niet gevoelig zijn voor beschadiging, omdat het uiterste einde wordt aangetast. Uiteindelijk verbetert dit aspect het uiterlijk van de nagel omdat de nagellak volledige bescherming biedt. Met nagels die uit de rand steken, kun je altijd aan een andere kleur denken en iedereen verbazen bij een sociaal evenement.

 

Nagel kunst, ontwerp en design

 

Ten slotte kun je altijd een marmer nageleffect creëren met gel of UV nagellak von Pink Gellac. Terwijl jij de beste manier zoekt om je nagels te lakken, kunnen je kennissen en vrienden creatieve nail art ideen geven. Als je niet weet hoe je gel nagellak moet gebruiken kan je altijd naar een nagel salon om het eerst te testen.