Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

Magic Tricks

De geheimen van close-up magic

Veel mensen vinden goocheltrucs super gaaf omdat het zo onmogelijk lijkt. Close-up magic is bij shows te vinden en in sommige cafés worden ze ook uitgevoerd door mensen. In de grote steden zoals Barcelona en Londen. Hier zijn dan mensen op straat en laten ze kaart trucs zien. Sommige mensen gaan dan een weddenschap aan waarmee ze dan geld verdienen. Door vele malen te oefenen en de truc goed onder de knie te hebben kan je mensen makkelijk manipuleren. Soms gebruiken ze nog een ander voorwerp waardoor de truc kan lukken. Er zijn ook speciale kaarten die dan net iets anders zijn dan normale kaarten. Iedereen kent het spelletje wel waarbij je 3 bekertjes hebt en een balletje die dan onder één van die bekers ligt. Door ze snel te verwisselen raken de mensen verward en kiezen ze vaak de verkeerde beker. Bij dit spel worden ook vaak de balletjes weggehaald die dan bijvoorbeeld in de mouw worden gestopt. Bekijk de webshop van Dynamite Magic voor de leukste goocheltrucs.

Standbeelden die tot leven komen

Je hebt het vast wel een keer gezien en het is lastig om te begrijpen hoe de mensen dat doen. Levende standbeelden zie je vaak op de straat die dan pas beginnen te bewegen als je ze geld geeft. Deze mensen hebben dan een kostuum aan waarbij die dan geverfd is. Sommige mensen hebben hierbij een techniek ontdekt waarbij ze dan kunnen zweven door de stalen constructie die in hun pak zit. Deze levende standbeelden proberen dan zo stil mogelijk te zitten en als er dan geld gegeven wordt iets leuks of grappigs doen. Eén die erg veel voorkomt zijn de oudere mensen, die dan bijvoorbeeld een bronzen pak hebben en een geverfd gezicht. Ze hoeven geen stalen constructie onder hun pak te hebben want je kan ook gewoon staan en een mooi kostuum hebben. Be je op zoek naar goocheltrucs? Goocheltrucs kopen doe je tegenwoordig ook online.

De mooie straatschilderingen die je misleiden

Niet iedereen vindt kunst mooi, maar er zijn ook andere soorten van kunst die de mensen dan wel leuk vinden. Straatschilderingen worden vaak gemaakt op een straat en je moet dan het kunstwerk vanuit een bepaalde hoek bekijken zodat die 3D wordt. Ze kunnen in verschillende groottes worden gemaakt en het zijn dan leuke tekeningen die er realistisch uit zien. Het kan bijvoorbeeld een waterval zijn waarbij je dan kleine stukjes hebt waar je nog kan staan. Daar kan je mensen op zetten om het leuker te maken.