Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

Het frame van een venster speelt een beslissende rol in het bevorderen van energie-en kosten-efficiënte thermische isolatie. Raamprofielen gemaakt van kunststof scoren hoge cijfers in vergelijking met aluminium of houten kozijnen. Ze hebben betere isolatiewaarden en kunnen energiekosten verlagen. Er is besparingspotentieel bij het gebruik van kunststof kozijnen. Vandaag de dag kunnen kunststof kozijnen efficiënt worden geproduceerd en binnen deze frames kan ook driedubbele beglazing geplaatst worden.

Kunststof kozijnen hebben een zeer goede kosten-batenverhouding

Kunststof kozijnen bieden duidelijke kostenvoordelen, zowel in aanschaf en gedurende de gehele levenscyclus. Houten kozijnen worden ongeveer 20-30% duurder dan kunststof profielen, en aluminium ramen kosten 30% meer en zijn het duurste alternatief. Gebaseerd op het hoge energie besparingspotentieel en minimaal onderhoud gedurende de gehele levensduur van meer dan 50 jaar, worden de kosten ook opgeslagen in de lange termijn.

Kunststof kozijnen zijn gemakkelijk te onderhouden

Hoge kwaliteit kunststof kozijnen zijn zeer gemakkelijk te verzorgen en vereisen een minimum aan onderhoud. Houten kozijnen, aan de andere kant, moeten zo ongeveer om de vijf jaar beschilderd worden. Hoge kwaliteit kunststof kozijnen zijn zeer goed bestand tegen weersomstandigheden en zonlicht. Deze kozijnen hebben onderhoudsvriendelijke eigenschappen door het gladde profiel oppervlak. Een kunststof kozijn kan afgenomen worden met een sopje.
Neem voor meer informatie, contact op met Bermon.nl  (info@bermon.nl of 0348-443514)