Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

Kunststof dakkapellen

Kunststof dakkapellen

De dakkapel is vaak de zwakkere plek in het dak. Er komt een berg kou door naar binnen en in het slechtste geval tobt u ook met steeds terugkomende lekkages. Kunststof dakkapellen hebben deze handicaps niet doordat er met minder naden en losse elementen gewerkt wordt. Daarnaast heeft een kunststoffen dakkapel betere isolerende eigenschappen en is het periodiek onderhoud minimaal. 

Kunststof dakkapellen brandvertragend
Een ander belangrijk punt is dat kunststof dakkapellen, ten overstaan van houten dakopbouwen, niet snel branden. Zowel het buitenschild als de binnenafwerking, wat vaak van gipsplaten wordt gedaan, werken brandvertragend. Standaard zitten er in kunststof dakkapellen tevens kunststof kozijnen voorzien van isolatieglas. Niet echt vuurvertragend als bedoeld in de aanhef maar ze houden wel het brandende zonnetje voor een groot deel buiten.

Kunststof dakkapellen brengen meerwaarde
Potentiële kopers kijken voor een aankoop op welke punten zij de aanschafprijs kunnen drukken. Vanwege eventueel achterstallig onderhoud is de dakkapel hiervoor een geliefd object. Door de aanwezigheid van kunststof dakkapellen maakt u echter meteen korte metten met dit argument. Meer weten over de mogelijkheden en de kosten van kunststof dakkapellen? Bezoek onze showroom in Huizen of neem tijdens kantooruren telefonisch contact op via 035-5243292 .