Klik Klak klaar.com

October 15th, 2014

Hondenmanden

Webwinkel, by Arjan.

De stijlvolle hondenmanden van Viallini.nl
Dat hondenmanden helemaal niet oubollig of saai hoeven te zijn, wordt bewezen door Viallini.nl. Deze webwinkel biedt prachtige hondenmanden in unieke dessins. Zo wordt het heel eenvoudig om een hondenmand uit te zoeken die perfect past bij het interieur en uiteraard bij de hond. Behalve dat de hondenmanden er goed uitzien, bieden zo ook heel veel comfort aan de trouwe viervoeters. 

Veilige hondenmanden 
De hondenmanden van Viallini zijn in verschillende afmetingen te bestellen. Elke hond of kat ligt immers het lekkerst in een goed passende mand met een veilige opstaande rand. Daarom zullen alle honden en katten zich absoluut thuis voelen in de hondenmanden van Viallini. De hondenmanden zijn gemaakt zijn van stevig schuim en voorzien van een gewatteerd kussen. Bovendien is de hoes van elke hondenmand afneembaar en op 40 graden te wassen in de machine.

Snelle levering van hondenmanden
Bestel veilig en vertrouwd op Viallini.nl de hondenmand die aan alle wensen voldoet. 
Elke bestelling wordt door de winkel binnen enkele dagen thuis afgeleverd. Resultaat: het baasje is tevreden over de snelle service en de hond is helemaal gelukkig met een heerlijke slaapplaats in een schitterende hondenmand. Omdat elk huisdier immers een veilig plekje in huis nodig heeft.
Mail voor meer informatie naar info@viallini.nl

Back Top

Comments are closed.