Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

Het portaal voor de zakelijke gebruiker

(H)eerlijkheid duurt het langst

Soms komt u in de situaties zoals in de inleiding geschetst zijn en dan wilt u graag weten wat er allemaal te doen in de buurt. Via de Ondernemingsgids kunt u gemakkelijk en snel zoeken naar bedrijven die passen bij u criteria. Bent u op zoek naar een restaurant? Dan zoekt u in deze bedrijfstak en krijgt u een overzicht van alle restaurants. Wilt u toch liever verrast worden? Zoek dan eens een paar kilometer rondom uw locatie heen zodat u alle bedrijven te zien krijgt.

Nadat u het bedrijf gevonden heeft waar u graag naar toe wilt kunt u alle relevante informatie vinden. Zo kunt u de volgende gegevens vinden binnen de Ondernemingsgids:

  • De naam van het bedrijf
  • De website
  • De openingstijden
  • Het telefoonnummer
  • Het email adres

Zoals u kunt lezen vindt u binnen een aantal seconde alle relevante gegevens van het bedrijf dat u graag wilt bezoeken. En het mooiste van alles? De bedrijvengids is volledig gratis te gebruiken!

Reclame binnen een handomdraai

Niet alleen voor klanten is de Ondernemingsgids een uitkomst, ook voor bedrijven zelf is het portaal ontzettend handig. U kunt namelijk uw bedrijf toevoegen aan de gids om zo potentiele klanten naar uw bedrijf te leiden. Zo kunt u, gratis, reclame maken voor uw bedrijf wat eventueel klanten oplevert! Klinkt dit niet als muziek in de oren?