Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

Het is belangrijk dat uw salarisadministratie op de juiste manier wordt verwerkt

Kennis van salarisadministratie heeft u niet in huis. Salarisadministratie blijkt ingewikkelder dan u dacht. Al die regels die erbij komen kijken! Wat nu? Besteed uw salarisadministratie uit aan het erkende kantoor Actium, dan weet u zeker dat het goed gebeurt en u heeft er geen omkijken meer naar. Voor het dienstenaanbod kijkt u op Actium.nl.

Dit bespaart u veel negatieve energie, tijd en kosten. Neem snel contact op met onze adviseurs. Zo bent u verzekerd van het op orde hebben van uw financiele administratie. Bespreek uw situatie met de adviseurs op dan kunnen wij uw adviseren aan de hand van uw situatie.

Salarisadministratie volledig verzorgd

Wanneer sprake is van werknemers die langdurig arbeidsongeschikt zijn, hebt u het recht om na een jaar de loonbetaling terug te brengen naar 70% van het eigenlijke salaris. Daarnaast heeft langdurig ziekteverlof invloed op de uitkering van reiskostenvergoeding, gebruik van een eventuele leaseauto en toekenning van vrije dagen. Actium ziet het signaleren van deze zaken als onlosmakelijk onderdeel van uw salarisadministratie.

Actium is u graag van dienst met het inregelen van signaalfuncties in uw salarisadministratie. Denk hierbij aan automatische herinneringen bij periodiekverhogingen, jubilea of de pensioengerechtigde leeftijd. Wanneer u gebruik maakt van ons webportaal op Actium.nl, kunt u zelf bepalen in welke situaties u graag een herinnering ontvangt van uw salarisadministratie.

Hulp van de beste soort

Het is belangrijk dat uw salarisadministratie op de juiste manier wordt verwerkt. Actium heeft hiervoor de juiste expertise in huis en neemt dan ook graag uw zorgen over voor wat betreft de salarisadministratie. Ook voor andere diensten met betrekking tot uw bedrijfsadministratie kunt u bij ons terecht.

Registratie van verlofuren geschiedt in de salarisadministratie bij Actium op de manier waarop u dat wilt. Er kan onderscheid gemaakt worden tussen verschillende types verlofuren. Voorbeelden zijn vakantie uren, tijdvoortijd uren, ADVuren en PLBuren. De enige voorwaarde is dat de aanlevering van verlofuren strikt volgens de benoemde soorten geschiedt.

Salarisadministratie uit handen geven voor een redelijke prijs? Neem contact op met Actium.
Website: http://www.actium.nl/

Het is belangrijk dat uw salarisadministratie op de juiste manier wordt verwerkt is geplaatst door Ton via IP adres: 82.75.147.122.