Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

Haal het maximale uit je studententijd!

Iedereen die ooit gestudeerd heeft kent dit probleem. Je bent jong, je hebt energie, je hebt tijd en wil het maximale uit je leven halen. Er is echter een probleem, dat is geld. Je kan natuurlijk gaan werken bij een supermarkt, een kledingwinkel of achter de bar. Dan verdien je genoeg geld om leuke dingen te gaan doen. Dan komt er echter een ander probleem om de hoek kijken. Dit probleem is tijd, naast je school en eventueel sport heb je nu werk. Dit neemt al je tijd in beslag, je hebt nu dus wel energie en geld, maar geen tijd.

Maximaal lenen

De oplossing voor bovenstaande problemen is heel simpel, je gaat maximaal lenen. In Nederland is het namelijk zo dat je elke maand een flinke zak met geld kan krijgen van ome duo. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een studie volgen, dan kan je kan tot wel 1034 euro lenen. Je betaalt geen rente en je hoeft pas over jaren terug te betalen. Dat klinkt toch bijna te mooi om waar te zijn, maar toch kan het!

Maximaal leven

Wanneer je de verstandige keuze hebt gemaakt om maximaal te lenen kan je beginnen met maximaal leven. Niks meer droog brood, goedkoop bier en saaie dagen of zelf weekenden. Wanneer je eenmaal een leenmaatje bent veranderd dit je leven. Dan is het biefstuk, speciaal bier, vele stapavonden en weekendjes naar Ibiza. Dat is het maximale uit je studenten tijd halen! Wacht dus niet langer en ga naar de site van duo en haal het maximale uit je studententijd.