Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

gevelreiniging

Wist u dat uw gevel van cruciaal belang is voor uw huis? Niet alleen omdat uw gevel het enige is dat u scheidt van de koude buitenwereld, maar ook omdat uw gevel het uiterlijk van uw huis is. Uw gevel is zelfs zo belangrijk dat het mede de waarde van uw huis bepaalt. Genoeg reden dus om zuinig op uw gevel te zijn. De gevel staat namelijk bloot aan allerlei gevaren.

Vervuiling van de gevel
De gevel van uw huis of van uw bedrijfspand staat dagelijks bloot aan vele vervuilde stoffen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de uitlaatgassen van auto’s of de gassen die fabrieken de buitenwereld insturen? Uw gevel kan daardoor hevig aangetast worden en dat kan grote gevolgen hebben. En dan hebben we het nog niet eens gehad over invloed van de natuur zoals algen en mossen. Al dit vuil gaat zich hechten aan uw gevel en zorgt vroeg of laat voor grote problemen. Er kan namelijk blijvende schade ontstaan, zoals vorstschade. Dit heeft gevolgen voor het uiterlijk van uw huis door de barsten die er in uw muur ontstaan, maar bijvoorbeeld ook voor de isolatie. Gelukkig kan dit voorkomen worden door op tijd gebruik te maken van gevelreiniging.

Gevelreiniging
Wanneer u uw gevel laat reinigen, zorgt u ervoor dat het vuil dat zich gehecht heeft aan uw gevel los laat. Zo voorkomt u dat uw gevel verder beschadigd raakt. De gevel wordt meestal gereinigd met een bepaalde stof of met water dat een temperatuur heeft van hoger dan 104 Celsius. Wanneer water kouder is, laat het hardnekkige vuil namelijk niet los. Vuil gaat zich zo vast hechten aan uw gevel, dat het er niet zomaar van af te krijgen is. Gelukkig zijn er manieren om ervoor te zorgen dat uw gevel weer geheel schoon wordt en u zult het resultaat ook daadwerkelijk zien: uw muur zal stukken mooier zijn.

Gevelrenovatie
Soms is uw gevel zo vervuild en beschadigd dat gevelreiniging geen nut meer heeft. In dat geval is Gevelrenovatie de enige optie. Daarbij wordt uw gevel eerst grondig schoongemaakt. Vervolgens worden alle voegen tussen de stenen er uit gehaald en vervangen door nieuwe voegen. Wanneer u gebruik maakt van gevelrenovatie, zult u zien dat uw muur er weer als nieuw uit zal zien en dat uw huis of bedrijfspand direct zal opvallen tussen andere gebouwen die geen gebruik maken van deze techniek om uw gevel te renoveren.

Website: http://www.imtobenelux.nl/

gevelreiniging is geplaatst door Valera via IP adres: 46.226.57.126.