Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

Diverse industriële gaasproducten

Euromaas is er voor industriële oplossingen met gaasproducten. U kunt ons ook inschakelen voor niet-alledaagse draadproducten in een hoogwaardige kwaliteit staal. Op maat of in serie. Ook al lijkt uw probleem onoplosbaar, onze deskundige engineers ontwikkelen altijd een passend concept van topkwaliteit voor een scherpe prijs. U kunt het met een gerust hart aan hen overlaten.

Euromaas BV in Wijchen is dé gaaspanelen expert voor de industrie. Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf waar u terecht kunt voor ontwerp en productie van alle soorten gaaswanden en aanverwante producten voor gebruik binnen en buiten. Als halffabricaat of compleet product. Wij zijn een innovatieve, Nederlandse toeleverancier en produceren al uw gaasopdrachten van staal in eigen fabriek. U kunt ons inschakelen voor maatwerk en serieproducten voor elke branche. Zit u met een complex metaalvraagstuk? Leg het aan ons voor en wij komen gegarandeerd met een passende oplossing.

Randdraad principe voorkomt scherpte

Wij werken volgens het randdraad principe, waardoor onze gaaswanden gegarandeerd vrij zijn van scherpe randen en uitsteeksels. Met een jarenlange ervaring en goed geschoolde medewerkers kunnen wij u bij elke uitdaging uitstekend van dienst zijn. Onze klanten zijn machinebouwers, magazijninrichters, engineering bureaus, logistieke dienstverleners en inkopers van gaasproducten. Kijk voor de meest actuele projecten op onze blog.

Onze gaasproducten

Met industriële gaaspanelen van Euromaas bent u beter af. Al onze gaaswanden bestaan uit modules en voldoen aan de gestelde normeringen. Behalve gaasmatten vindt u bij ons ook plaatpanelen van staal en polycarbonaat. U kunt ze onbeperkt met onze andere elementen combineren. Voor u een voordeel omdat u daardoor bij ons altijd een passende oplossing vindt voor uw gaasprobleem. U kunt de gaasproducten functioneel en decoratief toepassen. Gaasproducten die wij maken zijn onder meer:

Diverse industriële gaasproducten