Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

Design tv meubels

Creatieve kracht in een Spectral design tv-meubel

Creatief, dynamisch en urban. Dat zijn de kenmerken van design tv-meubels van Spectral. De creativiteit straalt u tegemoet zodra u een Spectral tv-meubel ziet. Elk onderdeel is puur en strak, gericht op functionaliteit en niets anders. De designers slaan met hun ontwerpen nieuwe wegen in, waarbij alle overbodigheid is geschrapt en gebruikersbeleving centraal wordt gesteld. Dat de allermodernste techniek onzichtbaar is geïntegreerd. Dat leidt tot tv-meubels met verrassende toepassingen en onverwachte mogelijkheden, zoals bediening van uw tv-installatie met een simpele app op uw smartphone. Daarnaast levert Spectral diverse creatieve opties om uw tablet of smartphone te integreren in uw tv-meubel. Tenslotte bieden design tv-meubels van Spectral honderdduizenden manieren om, via onzichtbare integratie van alle randapparatuur, van uw tv een fenomenale huisbioscoop te maken.

Dynamische ontwerpkeuzes bij een design tv-meubel van Spectral

De design tv-meubels van Spectral stelt u zelf samen uit een uitgebreide reeks van strak ontworpen modules. Combineer naar hartenlust de verschillende onderdelen totdat u het tv-meubel van uw dromen heeft gevonden. Elk onderdeel van elke module kunt u zelf configureren qua kleur en uitstraling om uw design tv-meubel perfect in uw interieur te laten integreren. Hoogglans, keramisch of hout, de mogelijkheden van Spectral zijn eindeloos en door verschillende materialen en kleuren te combineren ontwerpt u een dynamisch  tv-meubel waarvan u jaren kunt genieten. Want door de superieure kwaliteit van de onderdelen bent u verzekerd van een topkwaliteit design tv-meubel.

Kies voor topkwaliteit design tv-meubel van Spectral

Door de ontelbare keuzemogelijkheden om uw eigen Spectral design tv-meubel samen te stellen ziet elk Spectral design tv-meubel er anders uit. Toch herkent u Spectral tv-meubels overal, doordat ze perfect in elk interieur passen, door het strakke design waarin alle bedrading onzichtbaar wordt opgenomen en door de vele gebruiksmogelijkheden die van uw tv-installatie een heuse huisbioscoop maakt. Kies daarom voor een Spectral design tv-meubel.

Design tv meubels