Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

Definitief ontharen

Definitief ontharen was nog nooit zo eenvoudig

De zelfbewuste moderne vrouw wil dat ongewenste haargroei zo eenvoudig mogelijk en definitief wordt verwijderd. Op die manier geniet zij van een glanzende en strakke huid, niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door.

Definitief ontharen is geschikt voor alle leeftijden
Iedere vrouw tussen 18 en 80 jaar is bij ons welkom voor het definitief ontharen van oksels, benen en/of de bikinilijn. Er wordt eerst een afspraak gemaakt voor een kennismaking waarin uw huid- en haartype worden beoordeeld. Op basis hiervan wordt een behandeltraject afgesproken voor het definitief ontharen van uw ongewenste haargroei. 

Tijdens gemiddeld zes behandelingen worden de haartjes definitief verwijderd. Dit leidt tot een verlies van minimaal 80 % van de beharing. Idealiter wordt het traject doorlopen totdat de haargroei voor 100 % is verwijderd. Zo verkrijg je in een relatief korte periode een schitterend resultaat waarvan je de rest van je leven kan genieten.

Definitief ontharen doet geen pijn
Dankzij het gebruik van de meest geavanceerde en gespecialiseerde apparatuur kan dit nu vrijwel pijnloos worden uitgevoerd. Maak nu ook een afspraak bij SENSITIF voor een gratis consult en ontdek het gemak van definitief ontharen