Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

De CRKT Ripple een echt heren zakmes!

Het is werkelijk een prachtig zakmes om te zien, de CRKT Ripple van het Amerikaanse merk Columbia River Knife & Tool. De Ripple is verkrijgbaar in acht prachtige kleuren en zowel in groot als kleine variant te verkrijgen. Ook kunt u kiezen voor een aluminium of roestvrij staal model. Hierdoor heeft u met de Ripple echt ontzettend veel mogelijkheden.

De CRKT Ripple is een middelgroot zakmes met een totale lengte van negentien centimeter in geopende stand. Gesloten is het mesje nog geen elf centimeter lang. Het gewicht van dit zakmes van Columbia River Knife & Tool is 71gram. De CRKT Ripple is een uitstekend mes voor een goede prijs. Het 8Cr14MoV staal zorgt ervoor dat het mes prima in dagelijks gebruik is., voor onder andere het openen van verpakkingen of het snijden van fruit.

Het handvat ziet er prachtig vormgegeven uit en heeft dan ook echt een unieke uitstraling. De topjes van de ribbels op het handvat zijn gepolijst om een gebruikt uiterlijk te creëren. De Ripple is ook een van de eerste zakmessen die voorzien is van het IKBS (Internal Knife Ball-Bearing System) lagersysteem. IKBS is ontwikkeld door Flavio Ikoma (Bekend van de CRKT Fossil) en Rick Lala. De kleine lagertjes bij het lemmet scharnier zorgen ervoor dat het lemmet bijna geen wrijving heeft met het handvat. Hierdoor opent het mes zeer snel en soepel. De CRKT Ripple is verder nog voorzien van een koordgat en een verwijderbare broekclip, die enkel tip-down gedragen kan worden.

bent u benieuwd naar dit prachtige model van CRKT en alle andere zakmessen van dit mooie merk? Ga dan eens naar MessenShop.nl een website gespecialiseerd in zakmessen en outdoormessen. Een groot aanbod en veel informatie helpt u met het maken van de beste keuze.