Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

Creditcards

Met een creditcard kunt u geld lenen van de bank om aankopen te doen in binnen en buitenland. Overeengekomen wordt met de bank dat u een krediet krijgt en een krediet moet altijd terugbetaald worden. Indien u dit binnen de afgesproken termijn doet, hoeft u geen boete te betalen. Indien u de afgesproken termijn overschrijdt, moet je de terugbetalen met extra rente op het geleende maandbedrag. Met een creditcard kunt u wereldwijd op meer dan 25 miljoen plaatsen betalen. Ook in Nederland neemt het gebruik van een creditcards toe . De creditcard heeft uw eigen persoonlijke pincode net zoals bij de pinpas. U kunt er benzine mee betalen, kleding mee kopen, een etentje mee betalen of een vakantie mee boeken.

Wat is een prepaid creditcard?
Een creditcard is een wereldwijd betaalmiddel, waarmee u achteraf pas de aankoop betaalt. Bij een bankpas werkt dit heel anders, want daar wordt het geld meteen afgeschreven van uw bankrekening. De creditcards verstrekker biedt u eigenlijk een lening aan en betaalt direct uw aankoop. Aan de hand van uw inkomen wordt bepaald wat u krediet op de card zal zijn en hoeveel u maandelijks terug moet betalen. Elke maand krijg je een overzicht van de aankopen die je met de creditcard hebt gemaakt. Je kan dan de rekening in zijn geheel voldoen of je betaalt in maandelijkse termijnen het bedrag terug. Creditcards kan je wereldwijd gebruiken in winkels, restaurants of bij reisbureau´s. handig als u op vakantie bent, want vooral in het buitenland is een <A HREF="http://welkecreditcard.nl/creditcards/prepaid-creditcards/
“>prepaid creditcard wel heel handig.

Hoe kan ik een creditcard aanvragen?

Op het internet zijn veel aanbieders van prepaid creditcard. Via uw eigen bank kan u een creditcard aanvragen of een zogenaamde Mastercard aanvragen.
De creditcard bij de bank wordt altijd gekoppeld aan uw eigen bankrekening. Bij American Express kunt u online een creditcard aanvragen. Een hele exclusieve prepaid kaart met een uitstekende service. Visa is wel de meest geaccepteerde kaart ter wereld. De Visa kaart is heel veilig en wordt wereldwijs gebruikt om aankopen te doen. De bank zal alvorens u de card toe te wijzen navragen bij het BKR of u kredietwaardig bent. Als uw aanvraag wordt goedgekeurd, krijgt u de creditcard toegestuurd.

Voordelen

Met een creditcard kune u wereldwijd overal betalen. Het gemak van naderhand betalen heeft ook zo zijn voordelen. U kunt flexibel aflossen en u geniet een super goed service van de kredietverstrekker. Een prepaid card is verzekerd tegen fraude, dus u krijgt in dit geval altijd het bedrag terug wat onterecht via uw card is verbruikt. Bij het online betaen, kunt u zo via uw eigen rekening geld storten op de creditcard en natuurlijk ook andersom. Rekeningen en overzichten kunt u via uw account uitprinten of bekijken.

Creditcard veiligheid

Veel creditcard aanbieders bieden een extra veiligheid aan. Indien u het maandoverzicht van de kredietverstrekker krijgt en u ziet een onterechte aankoop, dan kan u deze terug laten draaien.
Indien u de creditcard verliest of hij wordt gestolen, moet u dit meteen melden bij de kaart aanbieder. Deze is altijd 24 uur per dag bereikbaar en zal onmiddellijk uw kaart blokkeren voor ongewenste aankopen. Een kaart kan alleen maar gebruikt worden met uw eigen unieke pincode. Zonder pincode is er geen transactie mogelijk. De meeste creditcard aanbieders hebben extra verzekeringen die uw aankopen verzekeren tegen diefstal en beschadiging.
Website: http://welkecreditcard.nl

Creditcards is geplaatst door Thomas via IP adres: 46.226.57.126.