Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

Alles voor wokken

Bij Tai Ming verkopen we allemaal producten die te maken hebben met wokken, van pan tot mie, van eetstokjes tot kruiden, voor alles kunt u bij ons terecht. Wij hebben een ruim assortiment aan producten, waaronder onze bekende mie. Deze wokmie is door culinaire journalisten zeer goed gerecenseerd en wordt door Chinese topkoks sterk bij u aanbevolen. Daarnaast verkopen wij ook veel producten om mee te wokken, zoals pannen, bamboe placemats, bamboe stomers, wokstokjes, eetstokjes. Maar ook een Chinese fondueset, schorten en een wijn serveerset kunt u bij ons kopen.

Mie om te wokken

Wij verkopen verschillende soorten mie om mee te wokken. Zoals gezegd valt dit product zeer in de smaak bij Chinese topkoks, deze wordt dan ook in vele restaurants gebruikt. Maar ook particuliere consumenten kunnen bij ons terecht voor dit heerlijke product. Wij hebben verschillende soorten wokmie in ons assortiment. De bekendste is waarschijnlijk de Chinese wokmie, die gemaakt wordt volgens een traditioneel recept en daarbij op authentieke manier gewalst wordt. Maar we verkopen ook fijne Chinese wokmie, die als voordeel heeft dat het maar erg kort gekookt hoeft te worden en deze is dus ideaal als u weinig tijd hebt om eten te bereiden. Daarnaast verkopen we nog Kantonese mie. Deze wijkt af van de voorgaande doordat dit een eiermie is. Maar ook de Kantonese variant is uiteraard zeer geschikt om te wokken.

Bij Tai Ming verkopen we dus alles wat u nodig hebt voor het bereiden van een heerlijk wokgerecht. We denken daarbij niet alleen aan het wokken zelf, maar ook aan de sfeer aan tafel. De aankleding van de tafel is daarbij erg belangrijk. Houdt u ook erg van wokken? Neem dan eens een kijkje op de website van Tai Ming, taiming.nl, en laat u verrassen door ons zeer complete aanbod.
Website: http://www.taiming.nl/

Alles voor wokken is geplaatst door Henk via IP adres: 82.75.147.122.