Zoek en vergelijk Nederlandse bedrijven met de KlikKlakKlaar Bedrijvengids

Alleen reizen, de trend van het moment!

Simi-reizen is een bedrijf gelegen dat alweer een aantal jaren actieve vakanties, jongerenreizen en groepsreizen houdt naar unieke bestemmingen. Het voordeel van het boeken via Simi-reizen is dat de prijs die je op de website ziet ook echt de prijs is die je betaald. Dit houdt in dat alle overige kosten zoals boekingskosten allemaal bij de prijs inbegrepen zijn. Voordat we ergens een reis naar organiseren kijken we eerst naar een aantal zaken die wij belangrijk vinden:

 

  • Betaalbaarheid,Bereikbaarheid
  • Levendigheid
  • Sfeer
  • Netheid

 

Door op deze zaken goed te letten zorgen we ervoor dat de reizen voor vrijwel iedereen toegankelijk zijn en dat iedereen het hierdoor goed naar zijn zin heeft. Inmiddels is Simi Reizen meerdere keren in prijs gevallen. In 2014 waren wij de organisatie met de beste reisleiding en de beste reisorganisatie voor actieve vakanties aldus Reisorakel.nl en in 2015 en 2016 hebben we de award gewonnen als beste jongeren reisorganisatie via Reisgraag.nl Zoals je kunt lezen hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan en zorgen wij ervoor dat iedereen binnen de groep een onvergetelijke mooie vakantie beleeft!

Single reizen

Individueel en toch in groepsverband, dat is hoe wij de single reizen van Simi-reizen zouden omschrijven. Van alle mensen die een vakantie boeken bij ons boekt 50% van deze mensen alleen. Het voordeel van het boeken van een single reis is dat je ontzettend veel nieuwe mensen leert kennen en je ook een heleboel toffe activiteiten gaat ondernemen met elkaar. Zo ontstaan er vaak hechte vriendschappen die ook na de reis nog doorbloeien. Bij Simi-reizen doe je vrijwel het gehele programma samen, en dus is het overgrote deel van het reisprogramma voor iedereen gelijk. Hierdoor ontstaat er een fantastische groepssfeer en zal je reis onvergetelijk worden!